Uppgift ett

Staffan PH

I lördags spelade jag match. Förlust. På kvällen hade vi lagfest tillsammans med damlaget. Jag hade tänkt vara nykter och åka hem före elva. Jag lyckades med ett av mina mål. Jag var hemma vid två.

Anledningen till mina målsättningar var att jag hade en läkarundersökning på söndagen. Jag kan stolt meddela att jag verkar vara fullt frisk, åtminstone fysisikt, så nu får jag flyga igen.

Det som inte är riktigt lika roligt är det faktum att jag fick underkänt på tentan igår. Så nära, men ändå så långt ifrån. Uppgift ett – fem måste man klara och uppgift sex-tio samlar man poäng för att se vilket betyg man får. Jag klarade inte uppgift ett men samlade ihop poäng till en fyra (~VG). Vilken besvikelse!

Dessutom lyckades jag återigen bevisa att jag är helt oförmögen att göra mål, trots att jag hade tre frilägen lyckades jag inte peta in en enda rackarns boll. Men trots mitt målsinne vann vi i alla fall, med 6-3. För övrigt så lyckades Pettson göra ett mål och ta med sig mina bilnycklar hem. Det försvårade lite när jag skulle åka hem (Pettson, jag tycker om dig ändå…).

Jag har lagt till bilder till bildarkivet också. Närmare bestämt:

  • Bilder från ytterligare en kamera från Jens fest. Hoppa dit!
  • Bilder från lagfesten ute i Väsby Hoppa dit!

Och sist vill jag tipsa lite om iGoogle. Det är inte så märkvärdigt egentligen, det är bara en tjänst som gör att det går att pimpa sin egen googlesida med lite roliga mojänger (widgets) och teman. Den enda mojäng jag saknar är ett svenskt lexikon så jag kan slå på svenska ord. Så om någon från Svenska Akademin läser detta, knåpa ihop en widget åt mig!

Det är lite roligt att temat ändrar sig beroende vilken tid på dygnet det är, dessutom, som en bonus är räven också hemskt söt. Frågan är bara när google kommer att ta över världen…