Nollsjusommar

Det gick inget vidare på kompletteringsskrivningen i torsdags. Men nu är det sommarlov, så räkningen för det misslyckandet kommer när skolan startar i augusti. I fredags studerade jag studenter. De var så glada för att de äntligen är fria. Jag förstår dem.

Men nu önskar jag dem välkomna till verkligeheten, där allting är möjligt, valfriheterna är oändliga. Men livet kommer det för majoriteten att sluta med ett lågavlönat skitjobb, skilsmässa och prozac. Usch. Bara den där raden kanske kommer få någon att börja knapra lyckopiller.

Jag är egentligen inte så cynisk. Det är trötthet, rinnande näsa i kombination med halsont och huvudvärk som kraftigt bidrar. Jag funder på om det kan vara pollen som är boven i dramat…

Idag spelade vi match. Förlust. Jag tänker inte ens skriva om eländet.

Ikväll grillade jag tillsammans med mamma, pappa, jonte, sandra, lae och björkis. Mätt blev jag. Sen tittade vi på piraterna i karibien. Vilket var en väldigt lång historia med svek hit och dit. Inte dålig. Bara för lång.

Om cirka nittion timmar befinner jag mig i Nice. En veckas semester med familjen, därefter jobbar jag på lantbrevbäringen fram till mitten av juli, och så tar jag lite semester igen, och sen jobbar jag ett par veckor till och slutar i mitten av augusti.

Förslag på vad jag ska göra på mina lediga veckor i juli (from 13 juli tom 29 juli, dvs vecka 29 och 30)?