Kortvisit

Jag tror jag är sjuk. Eller håller på att bli sjuk. Något åt det hållet i alla fall. Men du behöver inte vara orolig, det är inte någon psykisk sjukdom som bilden intill antyder, utan en gammal hederlig förkylning. Men förkylningar är inte så roliga att skriva om, så jag fortsätter raskt över till bilden.

Am Psych
Jag har varit hemma i Norrtälje hela helgen. Anledningen till det var en kombination av flera saker, men halloweenfest, brist på rena kläder i kombination med fullt i tvättstugan, … och att det var länge sen jag flög var väl de mest bidragande orsakerna.

Inte helt oväntat hör bilden till halloweenfesten. Det där är min tolkning av Patrick Bateman från American Psycho. Motorsåg och spikpistol är båda ganska brutala. Men båda dessa alternativ är inte särskilt praktiska, varken ur storlekssynpunkt eller tillgänglighet. Jag har då inget av det hemma i garderoben i alla fall. Det sjävklara valet borde ju ha varit yxan eller en redig kökskniv, men jag vet inte riktig hur pass lagligt det är att släpa med sig på fest. Därför föll valet på den – i rätt händer – dödliga tårtspaden.

Sen kan det vara värt att notera mitt hår som ligger på plats med en mängd hårgelé tillräcklig för att göra hål i ozonlagret. Hårgelé är inte något jag normalt använder (läs aldrig), det bryter lite mot min hårfilosofi. Jag fixar i princip aldrig håret, anledningen är förstås att jag tycker det tar värdefull sovtid på morgonen och att jag skiter fullständigt i hur det ser ut. Oftast brukar det se relativt normalt ut i alla fall, som en blandning mellan beatlesfrisyren och en råtta.