Kinesiskt (och söndag)

Var hemma i torsdags, gjorde klart mitt metopardy för lektionen. Om ni vill se det finns det här. I fredags dammsög jag hemma (tvingad). På eftermiddagen åkte jag till Västerås och hängde med Patrik. Först drog vi in lite plan på hans jobb, sen åkte vi och käkade kinamat, efter det såg vi på Apocalypto. Innan vi åkte hängde vi lite på en pub/bar och snackade flyg. Väldigt mycket flyg.

Lennartz
Idag (lördag) såg jag först när mitt lag, Roslagsbro, krossade Norrskedika. Själv kunde jag inte vara med eftersom jag var skadad. På kvällen käkade jag med Lännevall på “på G”. Sen kom födelsedagsbarnet (Erik) och hans flickvän, som är från kina och är här som utbytesstudent. Väldigt trevlig. Efter vi druckit och snackat lite gick vi till Mobergs.

För övrigt vill jag tipsa alla (två?) läsare av min blogg att gå in på The Hunger Site. Lägg till den på dina favoriter och klicka varje dag. Så jobbigt är det faktiskt inte!

…jag är lite på tipshumör idag. Så jag tänkte tipsa om en tv-serie som jag tycker är bra. Nej, det är varken Heroes eller Scrubs jag tänkt tipsa om. Utan det är Leende guldbruna ögon. En skön serie på SVT som handlar om ett dansband. Gå in på hemsidan och läs mer! Där går det också att se avsnitten. Sånt gillas.