Fys-i-kanna

Idag hade jag min fysiktenta(men). Gränsen för godkänt var 2,5p. Som alltid hade jag pluggat alleles för lite. Men fysik är inte särskilt spännande, så det är min ursäkt!

Åter till tentan. Två av talen hade jag fått samma svar som facit. Ett tal tror jag att jag hade samma svar, eller något liknande. Ett annat tal så hade jag tänkt lite fel men rätt, borde kunna skrapa ihop några poäng där och det sista hade jag ingen aning om vad det var för något. Jag chansade. Det kan nog gå vägen!

Och som ni märker har jag inget liv när jag måste skriva om fysiktentor. Därför skriver jag om andras, mer spännande liv. Idag hamnar Anna i fokus, vare sig hon vill eller inte.

Hon hänger nu i Australien, vilket är betydligt tuffare än gissa lösningar/lösa fysiktal på KTH. Och här är min lista på några av de häftigaste saker hon gjort.

Anna

  1. Hällt alkoholhaltig dryck över Bingo (Rimér, han med kameran och tjejerna) när han var dryg
  2. Hoppat fallskärm
  3. Förevigat sig själv med “pirate-pete” (läskigaste killen söder om ekvatorn)

...och därmed var Annas stund i rampljuset över. Och tillbaka till mitt spännade liv på KTH. Nu har jag inte nästa stora grej förrän i april och då är det en kontrollskrivning i mekanik. Fram tills dess är det bara inlämningar och matematikförhör.

Imorgon tänkte jag ha en extralektion i meteorologin på klubben (jag extraknäcker lite som teori-instruktör för PPL-eleverna på klubben), ska knåpa ihop ett litet METopardy…