Bio

I april har jag gått på bio hela två gånger. Superhero Movie och 27 Dresses. Den förstnämnda var som väntat ganska värdelös även om den innehåller ett par guldkorn, men de är tyvärr inte tillräckligt glimrande för att bli minnesvärda.

Den senare är en en typisk romantisk komedi, det vill säga ingen film för dig som är ute efter spänning och oväntade slut. Om du är ute efter något sådant kan jag rekommendera The Mist som jag såg häromdagen. Men själva anledningen till det här inlägget är filmen nedan.

Klippet visar en scen ur 27 Dresses och jag tyckte det var ett hemskt roligt försök till produktplacering. Nästan i klass med Omegas i senaste bondfilmen. Nu kan man ju undra varför jag känner för att dela med mig av detta. Svaret är att jag har ingen aning. Det är knappast roligt och jag har inte heller en argumenterande text om det förkastliga med illa utförd produktplacering.

Ibland räcker det med att bara vara.