Utseende


Jag kanske ska förklara det där med att killar, överlag, är snyggare än tjejer. Det kan verka lite konstigt. Men jag tror att det beror på att jag inte fokuserar riktigt lika mycket på brister i utseendet hos de av samma kön. Bristerna blir accepterade på något sätt. Däremot när man granskar en tjej är man mer kritisk. Kanske är det bilden av hur en kvinna ska se ut enligt media som ställer till, jag vet faktiskt inte och tänker inte spekulera mer i de bakomliggande orsakerna till varför jag granskar tjejers utseende mer kritiskt. Det är helt enkelt så. Så en kille kommer undan med att inte se perfekt ut. För mig förväntas han inte vara snygg. Utan andra egenskaper blir på något sätt viktigare när jag gör en helhetsbedömning av utseendet.

En annan orsak antar jag är mannens lite längre livslängd när det gäller utseendet. Kvinnor har sin topp kring 20-års åldern, sen går det utför om man ska vara lite krass. Men för män börjar vandringen mot deras utseendetopp kring samma ålder. Gubbar är genrellt snyggare än gummor. Och det här har ingenting med attraktion att göra. Det här är för mig lika sexuellt som att bedöma om grafiken till xbox är snyggare än den till dator eller om den randiga skjortan är snyggare än den rutiga. Vilket skiljer sig från fall till fall… Men överlag så är grafiken till dator snyggare och rutiga skjortor finare.

Jag tänkte bara avsluta med att hävda att en av de vackraste kvinnnorna som finns är en Harvardelev som studerar psykologi. Ja det är hon som är på bild. Den första som lämnar en kommentar med hennes namn vinner ett hemligt pris.