Tenta

Jag tror jag klarade tentan i mekanik idag. Eller, jag borde ha gjort det i alla fall. Med tanke på att jag inte lyckats svara rätt på ett enda tal som jag gjorde under plugget inför tentan och därmed var helt inställd på att få skriva omtentan den fjortonde januari kom det här som en positiv överraskning.

En fråga jag ställt mig på sista tiden är om det är positivt att inte stressa upp sig inför ett prov. Fördelen är att jag slipper stressen. Nackdelen är att jag lätt kan sätta mig och titta på en film eller två och sova bort halva dagen innan tentan. Inte för att jag är övertygad över att jag kommer klara tentan, utan mer för att det faktiskt finns en liten chans att jag kan klara den och att det inte är hela världen om det går käpprätt åt helvete.

Träning i Vasaparken, BP (i gult) rör sig så snabbt att kameran inte hänger med…
Boka in tisdag nästa vecka, för då har nämligen Rode Polse – världens bästa sämsta korplag – seriepremiär. Liljeholmshallen är platsen för vår fotbollsmagi. Avspark halv sju. Ja. Du läste rätt. Halv – jävla – sju. Att jag, som lider av grov morgonschizofreni, har gått med på detta är helt obegripligt. Men BP (som i Berglund-Pilgrim, inte Brommapojkarna) har lovat att ringa och väcka mig, och med avancerade psykologiska metoder få upp mig ur min varma säng ut i beckmörkret och midvinterkylan för att spela korpfotboll. Jag önskar honom lycka till, han har ingen lätt uppgift framför sig...