Matlagning

Som jag berättade så lagade vi mat i söndagskväll, här kommer videobeviset på det.

Vi gick upp ganska sent på måndagen och åkte in till Linköping och gick på en kulturell vandring i staden. Vilket innebär att vi åt mat på Burger King och besökte systemet. Sen åkte vi hem och såg på Mission Impossible 3. För någon vecka sen gjorde jag en liknelse med Ethan Hunt (huvudkaraktären i MI-serien), och då började jag fundera på om jag sett den tredje filmen. Jag fick för mig att jag gjort det, men kom inte ihåg något från filmen. I ettan flyger en helikopter genom en tunnel och i tvåan åkte de motorcyklar och Ethan sparkar på en pistol i sanden och den flyger en meter rakt upp i luften. Självklart visade det sig att jag sett trean, den var bara inte tillräckligt häftig eller osannolik för att jag skulle minnas något.

Grilla

Grilla

På kvällen grillade vi, det blev lite sent så vi missade majbrasan. Ett litet pit-stop hemma hos dentarg och sen gick vi till Herrgården, även känt som “HG”. Tyvärr hade vi ingen kamera med dit. Men jag har en massa stiliga grillbilder. Tisdagen tillbringade vi mest framför datorn, jag med att klippa ihop filmen ovan.

Ludde

Train

Train

...och sen tog vi tåget på kvällen. Kom hem efter ha upplevt en nära döden upplevelse inne i KTH´s lokaler. När jag väntade på tåget (som i roslagsbanan) använde jag mitt flashiga kth-kort för att komma in i lokalerna på kvällen. Allting var becksvart och jag trodde inte det skulle vara en människa där. Men helt plöstligt dök det upp någon i mörkret. Jag var fullt beredd på att han skulle plocka fram en machete eller liknande. Som tur var gjorde han det inte.

KTH

Och idag var jag en stund i skolan och försökte lära mig det här med flödesintegraler innan jag åkte till min läkarundersökning. Som jag trodde var en “allmän” undersökning, men det var tydligen en “ögon”. Vilket jag inte förstod förrän det var för sent. Men dom var trevliga, men det sved ändå lite att jag i princip kastade 500 kronor i sjön och dessutom fick jag någon slags ögondropp som gjorde att knappt kunde se eftersom ljuset blev så starkt. Dessutom hade någon sprängt lite extra duktigt vid Hägernäs och en massa stenblock hade hamnat på vägen så det tog ungefär en timma och trettio minuter att ta sig dit. Vilket i vanliga fall kanske tar tjugofem minuter. Det i kombination med att de där ögondropparna gjorde att jag inte kunde fokusera på nära avstånd, till exempel texten i min bok, gjorde det till en väldigt lång resa.