Båting

I lördags var jag ute och “båtade” tillsammans med Lae och Sandra. Jag har alltid haft en liten förälskelse i det här med att segla. I och med helgens eskapader har förälsken nått lite av sin pik. Nu vill jag köpa en segelbåt. Problemen är följande:

  1. Båtar är ganska dyra
  2. Man bör nog kunna segla
  3. Jag är naturligt lat, och har svårt att sköta saker

Men pengar går det alltid att plocka fram, det är mest en prioritetsfråga. Det är nog inte så svårt att lära sig att segla. Det här med latheten är en inställningsfråga. Dessutom, det är knappast farligt. Det värsta som kan hända är att man seglar rätt in i något med den enorma hastigheten av ett par knop…

Men förmodligen kommer min lilla förälskelse avta i takt med antalet höststormar…

Idag spelade jag match. En historia som helst bör glömmas bort så fort som möjligt…

Läs historien om den hemska drive-by shootingen i Fornåsa istället.

“En 13-årig flicka blev på lördagseftermiddagen skjuten i ryggen av ett soft air gun. Den som höll i vapnet satt i en epa-traktor som åkte förbi flickan och hennes kompis på skolgården i Fornåsa. Flickorna befann sig på skolgården vid 17-tiden på lördagen när epa-traktorn med två killar i åkte förbi några meter ifrån dem. 13-åringen hörde plötsligt en smäll och det sved till i ryggen. När hon vände sig mot epa-traktorn såg hon att killen som satt i passagerarsätet höll i ett vapen.

...

De är misstänkta för misshandel.”

Los Angeles gängvärld möter svenska vischan. Skön mix. Artikeln i sin helhet hittar du här.