Aegina

Aegina

Aegina är en liten ö som ligger strax utanför Aten. Där hade mamma och pappa hyrt ett litet hus i en vecka. Lina och jag kom fram först till ön och möttes upp av en kvinna som visade oss vägen till huset och visade oss runt lite. Så fort hon lämnat huset slängde jag av mig kläderna och hoppade i poolen. Därefter sysselsatte vi oss under veckan med att bada, läsa, äta chips, sova, äta mat, se på film, bada lite mer, gå och handla och så förstås bränna runt med våra mopeder.

Moped

Utsikt

Moped

För att ta sig upp till den högsta punkten på ön fick man skumpa fram på en ganska värdelös grusväg. Inte helt oväntat fick man även skumpa ner på den för att ta sig därifrån. Lina var en riktig mästare på att köra på grusväg. Förmodligen är det hennes lantliga bakgrund, det sitter säkert i generna det där med att köra på grusväg. När hon kom ut på asfalten gick det inte riktigt lika snabbt.

Poolen

Pappa firade sin födelsedag på luftmadrassen i poolen med ett glas rosévin. Det finns sämre sätt att fira sin födelsedag på.

Bada

Aegina

Aegina

Aegina

Aegina

Aegina

Aegina

Aegina
På lördagen lämnade vi ön för att åka in till – vad vi trodde skulle bli – en skön och avkopplande kväll i Aten, för att morgonen därpå ta flyget till Berlin. Lina är livrädd för hon tycker vågorna ser skrämmande höga ut.