Nytt

I helgen har jag gjort om bloggen helt. Skillnaden rent utseendemässigt är väl inte enorm. Funktionsmässigt är det väl inte heller några större förändringar utåt sett, men eftersom jag lagt ner åtskilliga timmar på att migrera från Mephisto till WordPress tänkte jag förklara vad det är som skiljer sig.

Vissa inlägg måste man nu logga in för att se, närmare bestämt de de med ett hänglås. Som en liten bonus av inloggningsfunktionen kommer du nu att få en fin bild bredvid dina kommentarer (om du är inloggad).

Ytterligare en förändring är att när jag lägger upp nya album i bildarkivet så dyker de upp som inlägg i bloggen. Det finns ingen text i inläggen, men däremot finns det en (eller flera) bilder som länkar till albumet i bildarkivet. De inläggen symboliseras med ett litet fotografi.

I och med den här lilla uppgraderingen av bloggen så har även mina rss-flöden fått sig en översyn. Nu innehåller de även bilder. Men förmodligen har adressen ändrats, så har du prenumererat på min feed sedan tidigare så får du uppdatera adressen i din rss-läsare.