Veckans måltid

Man behöver tydligen mat för att överleva, det är lite jobbigt att det måste vara så… Men i vilket fall som helst, man behöver ju inte stå vid spisen i flera timmar, här kommer ett skitbra recept.

Har du inte redan flyttat ifrån dina föräldrar, så kommer du förhoppningsvis att göra det förr eller senare. En av de största utmaningarna med att flytta från dina föräldrar, i synnerhet din mamma, är att laga mat.

Att laga mat är otroligt tidsödande, och ärligt talat är det inte särskilt roligt heller. Men det är trots allt nödvändigt för att överleva, därför behövs mat som stillar hungern men som går snabbt att laga.

Spaghetti med korv
Ingredienser: Spaghetti, korv (som kan kokas) och vatten. Falukorv går säkert att koka, jag har dock inte testat.
Material: Kastrull

  1. Fyll kastrullen med en lagom mängd spaghetti, kasta sedan ner ett par korvar.
  2. Fyll kastrullen med vatten.
  3. Ställ kastrullen på en kokplatta.
  4. Koka.

När korvarnas skinn har spruckit, då var korvarna klara för en stund sen. Men det gör ingenting, dom är klart ätbara ändå. Spaghettin är klar när den inte är hård längre, har även hört rykten om att man kan kasta lite spaghetti mot en vägg, fastnar det så är spaghettin klar.

Om man vill lyxa till det lite kan man dekorera med en massa ketchup, och vill man lyxa till det ännu mer kan man kasta på lite parmesanost.

Självklart serveras måltiden med kall mjölk.