Veckan och helgen

Den här veckan har jag inte gjort så mycket, har varit hemma och försökt få mina stackars tår att läka. Försökte skriva lite på min uppsats i samhällskunskap. Det gick inte så bra. Har bara fått ihop en inledning…

I fredags badade jag med Patrik, Patrik och Robert (det ska vara två Patrik). Jag undvek trampolinen den här gången… På kvällen diskuterade Patrik och jag vårt projektarbete och tittade på film.

På lördagen filmade vi lite på vårt projektarbete, lånade en bil och åkte ut till flygplatsen. Vi fick med oss Robert och Shahin (“tjompa”), som båda gjorde fantastiska skådespelarinsatser. På kvällen redigerade vi lite film… Göra pizza och se på film hann vi med också.

På söndagen fortsatte vi att redigera vår film. Vi har tre scener klara nu. Volleybollscenen, dansscenen och en briefingscen.

Idag blev det ingen flygning, som vanligt… Jag börjar se fram emot att tillbringa några veckor av sommarlovet i Arvidsjaur för att flyga klart. Inte. Det ser ut att bli dåligt väder resten av veckan också… Ska nog packa väskan idag, så åker jag hem imorgon eftermiddag.