Vecka tolv

Måndag. Morgonpromenad med Elin, gymmet. Pluggade FPP på kvällen med Tom.

Tisdag. Idrott B 06.45. Bildlektion, bygger ett lite hus. Snart klar med det. Behöver bara ordna taket och måla huset. Pratade med FPP-läraren, fick inte skriva provet idag. Simmade med Elin istället. Lagade chorizo i chilisås med fullkornspasta.

Onsdag. Morgonpromenad med Elin i över en timme. Städade, diskade, pluggade och sov på dagen. Boxades med Chrisse på kvällen. Skrev klart min uppsats om Jugoslavien. Nio sidor text har med justering av marginaler, radavstånd, bilder, innnehållsförteckning och framsida blivit tjugoen sidor.

![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/jugoslavien-doc.jpg)
Torsdag. Gick upp ganska tidigt. Gjorde instuderingsuppgifterna inför geografiprovet. Gick på en lunchpromenad med Elin på och runt “bajssjön” (Låter värre än vad det är). Försökte plugga lite FPP på eftermiddagen/kvällen.

Fredag. Skrev omprovet i FPP på morgonen. Vi fick mer tid den här gången… Fick MVG på provet. Fortfarande gör hon uppgifter som inte stämmer. Taxi tillbaka till skolan, åt mat och skrev geografiprovet. På kvällen lagade jag mat med Tom (tortillas) och såg på TV.

Lördag (idag). Sov länge, åt frukost och hängde framför datorn fram till lunch. Läste ett par kapitel AGK. Sprang lite mer än en mil med Chrisse. Snart ska jag laga mat…

Sen har jag två intressanta saker till att berätta.
*Phoo är online igen!

  • Jag genomför experiment: Inte dricka mjölk