Studenten

Balen

På onsdag förmiddag lyckades jag skrapa ihop ytterligare några flygtimmar. Kom hem vid halv fem och balen började sex. I sådana lägen är man väldigt glad att man inte är tjej.

Balen var lite seg och stämningen nästan kall. Precis som maten. Men musiken i slutet räddade hela kvällen.

Torsdag

På torsdag förmidddag hämtade jag Jonathan, jenny och mormor vid flygplatsen. Efter det var det avslutningslunch i matsalen på skolan. Åkte hem och vilade, och på kvällen hade vi avslutningsmiddag i hangaren med alla avgångsflygelever.

Fredag

Inledde dagen med champagnefrukost hemma hos Maria och Henrik, efter det åkte vi till kyrkan och lyssnade på lite musik och tal. Alla flygelever ställde sig upp och höll mössan för hjärtan när den klassiska top gun-låten spelades. Betygsutdelning på skolan, ytterligare ett tal av rektorn i aulan och sen fick vi äntligen springa ut. Eller, vi joggade väl mer ner för en trapp sen stod vi där och sjöng.

Efter det åkte vi runt på flaket, det finns inte så mycket till stad att åka igenom. Så vi åkte “raggen”, storgatan fram och tillbaka ett par gånger. Det sista varvet var lite jobbigt, då var jag sjukt kissnödig. Men jag är inte riktigt lika oblyg som Oskar som ställde sig och pissade från flaket.

Efter det skulle Tom och jag äta kebab. Men på något sätt slutade det hela med att jag och Robert hamnade på en studentmottaning där vi fick gratis mat och dricka. Vi är väldigt tacksamma och det var jättegott!

Efter det åkte Tom och jag till systemet och fyllde på förråden.

På kvällen åt Tom och hans familj middag med min familj plus Lin, Robert och Sverre på Lapponia. Maten var verkligen inte värd det priset! Sen förfestade vi på Ringel, festade på Laponia, och efterfestade på Ringel. Det roligaste var att Jenny lyckades smita in på Laponia. Inte illa.