Student

Snart tar jag studenten. Vilket åtminstone betyder att jag aldrig mer behöver besöka en gymnasieskola igen. Visserligen kommer jag att få hänga x antal veckor i Arvidsjaur för att flyga klart, så det tar bort lite av den där sköna feststämningen. Det blir lite som en stor fest fast med extra fina kläder, inte så mycket mer än så.

Imorgon är det bal. Måste försöka hinna köpa en vit skjorta innan den börjar, tror inte Elin uppskattar om jag kommer dit utan skjorta. Hon tar det ganska seriöst ändå, hon har både fixat bil och slips åt mig. Bilen är en ganska het Jaguar och slipsen matchar tydligen hennes klänning. Vi kommer nog bli sjukt stiliga… Hon är tydligen tvungen att trimma mitt hår lite i nacken också, lite för långt. Tänkte avsluta balstycket med att fråga, hur lär jag mig dansa vals på en kvart?

Jag har skapat ett lag i drömelvan också, betala 50 kronor och var med. Jag har gått med i den fantastiska vargligan. Har fått ihop ett ganska bra lag, många mexikaner, för enligt ett tips möter dom två skitlag i början…
Länk till Drömelvan om någon skulle vara intresserad.