Sommar?

Idag kändes det som sommar. Ingen skola. Åkte med Lin, Robert, Madde och Lina med en grön Mercedes från sjuttiotalet till Luleå istället. Hade planerat att köpa en skjorta och en slips. Hittade en slips åtminstone…

På vägen tillbaka lekte jag kartläsare. Jag gjorde en ganska bra insats. Efter två felkörningar och två nära-döden-upplevelser (överdriver lite kanske) kom vi tillbaka till Arvidsjaur.

Då våldgästade jag en liten grillträff, ordnade två varmkorvar till mig själv. Sen satte jag mig i solen (med Lin och Tom) åt lite micropizza och drack cider (i t-shirt och shorts). När solen började gå ner gick vi in, och jag la mig och fes lite i Toms säng och läste lite tidningar.

Sen gick jag och spelade basket med Kaisa och Hanna. Jag kom sist på 21:an… Men det var en felkonstruerad basketkorg! Gick hem till Christian, och där stod han och bakade i kalsongerna. Stiligt.

Gick till konsum (den stora lägenheten som ligger ovanpå konsum), löste lite korsord, lyssnade på ljuv (?) musik och tittade på dum och dummare. Gick hem. Nu är klockan tre…

Det känns verkligen som om det är sommar!