Som förra gången

Det räcker med att läsa förra bloggningen. Det har inte hänt så mycket nytt. Förutom…

I helgen träffade jag Chrisse, Patrik och Lin litegrann. Inte sett dem sen jag slutade i somras. Kul att ses, även om det bara var för en kort stund.

I måndags skrev jag en kontrollskrivning i mekanik. Det gick nästan åt helvete, även om jag visste innan hade det skulle göra det känns det ändå tungt när det faktiskt gör det sen. Bara att bryta ihop och komma igen. Det var ju trots allt ingen tenta.

Men den 20:e december skriver vi tentan i matematik. Det känns inte heller särskilt lovande just nu. Blir nog råpress två veckor innan. Jag skrev upp mig på alla mina fysiklaborationer (vi måste göra tre stycken) vecka fyrtionio, ganska drygt att göra alla under en vecka… Men då kan jag koncentrera mig helt på matematiken efter det och dessutom slipper jag göra dom i vår.

I helgen spelar vi Contiga cup (fotbollscup inomhus). Det ska bli lite roligt, även om det förmodligen inte kommer gå alltför bra.