Soare

*OBS! Det här skrev under en av de mest tragiska perioderna i en människas liv, fjårtisperioden. Jag varnar för – i bästa fall – dålig stavning och – i värsta fall – våldtäkt av det svenska språket. Jag ber också om ursäkt för mina intressen och mitt helt obegripliga beslut att skriva om mig själv i tredje person. *

HATAR DEN HÄR JÄVLA DATORN, JAG HADE SKRIVIT DET HÄR EN GÅNG TIDIGARE; FAST LÄNGRE OCH BÄTTRE OCH SÅ HÄNGER SIG SKITEN NÄR JAG SKA ÖPPNA PANIT SHOP PRO, GGRRR! JÄVLA SATANS CP JÄVLA DATOR HELVETE!!!!

Igår var jag på soare, vet du vad det ordet betyder? Det vsisste inte jag igår men nu vet jag det, det är en uppvisning med sång och teater. De som anordnade den var enhet D, lommarskolan (4-9:or)

Smäst var ljud och ljuskillarna, ljudet hade strulat tilll det så att musiken “överröstande” sången, och ljuskillarna såg det ut som om dem lekte med ljuset. Showen var lite halvproffisionell, med pauser i mellan uppträdanden då sångaran/skådespelarna stod och pratade om vad de skulle göra? Kunde de inte gjort detpå repetitionen?

En gång var det pjäs och när scenen var slut släckte inte en ljuskille, och skådespelerskan fick be ljuskillen om att vara så vänlig att släcka, hmm ska det va så???

![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/00_rl.gif)![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/00_s1.gif)
Det var några elever där från andra enheter, (mina tidigare klasskompisar) som stojade lite, körde upp laserpekare lite här och där och skrek ut lite glada tillrop, ganska många “gladatillrop” till den presentatören utklädd till tjej…

Som vanligt var min kompis “carola” (vem som nu gett henne det smeknamnnet vet jag inte?!) bäst, fast hon går ju på sånglektioner så det var väl inte så konstigt. (Det var några som var bra oxå, men jag är partisk, så det så :)

Om det är någon här från regeringen, så vill jag meddela han att man borde införa en lag mot att killar i målbrottet ska få uppträda på scen och sjunga…