Söndagsrapporten

Jag vill tillägna den här bloggningen till Tom “guldfisken” Axelsson. Jag vet att han älskar att läsa min blogg. Han har bara lite svårt att uttrycka sina känslor… Eller komma ihåg dom.

Iaf, till veckorapporten. Kan stolt meddela att jag tränat nästan varje dag den här veckan… Utom fredag och idag (söndag). Fredagen räknas inte riktigt, för då skulle Robert och jag simma. Men det stänger tydligen klockan åtta alla vardagar förutom på fredagar. Då stänger det sju. Idag skulle jag gått på bodypump. Men det krockade med mitt prov i psykologi.

Värt att notera från min väldigt seriösa träningsvecka är:

  • Jag har aldrig varit så pigg på en idrottslektion, den börjar 06.45. Skillnaden den här gången jämfört med de andra var att jag inte sov innan…
  • Jag råkade slå på Ida´s hand så hon fick den i ögat. Det kändes lite pinsamt, ungefär som om jag var Terror-Jens*.[*]Jag sprang milen ungefär 25 minuter saktare än vad jag gjorde förra året…
  • Boxningsinstruktör med sjuk fysik och lite sadistiska tendenser… Slår väldigt hårt och på gränsen till okontrollerat.

…och sen har jag insett att det inte är februari riktig ännu, och jag har inte lov förrän i mars. Det betyder ännu en månad med insugning av ytterst intressant kunskap (ironi). Vill bara förtydliga, det är inget fel på Arvidsjaur… Men det är några saker som saknas här men som finns på lite sydligare breddgrader!

Nästa prov är på fredag… Vikt/balans och färdplanering.