Söndag

Söndag är titeln… Men jag måste ändå skriva vad som hände i lördagskväll. Vi var uppe på Elins tak, det tyckte hon var jättespännande. Vi har snackat ganska länge om att ta oss upp på Elins tak, men idag var dagen D så att säga.

Längst upp i trapphuset finns en liten lucka som vi fick upp med änden på en tång. Sen fick man klättra upp på en stege i ett litet schakt. Sen fick man öppna en till lucka, sen var vi uppe på taket. Himlen var stjänklar, snön låg tjock på taken… Det blev inte så mycket mer spännande. Jag föreslog att Elin skulle kissa i en skorsten, men hon vägrade. Vi gick ner. Så var det lilla äventyret över.

Får fixa bilder från nästa tak-utflykt.

Idag sov jag till två. Satt mest framför datorn. Klockan sex kom jag ihåg att Chrisse och jag anmält oss på step-up’en. Värmde lite mat och gick till gymmet. Maria & Maria (step-upinstruktörer och flyglärare för tvåorna) tyckte chrisse och jag (vi var de enda killarna) var duktiga.

Jag är själv ganska nöjd med min insats, tyckte jag höll takten ganska bra. Missade inte alltför många rörelser… Men ibland körde det ihop sig totalt. Själva passet är inte så fysiskt ansträngade, men det blir jobbigt eftersom man måste ägna så mycket kraft åt att försöka hålla koll på armar och ben.