Resten av lovet

Onsdagkväll var jag hemma hos Erik och tittade på film, sov där också. Sen ringde pappa på morgonen och väckte oss, han behövde bilen som jag hade lånat… Fick ösa hem.

På torsdagkväll firade jag med släkten. Fick mest pengar… Kunde inte komma på något att önska mig. Lite tråkigt kanske, men jag behöver det.

På fredagen åt jag först middag med Jenny, Jens och Erik på “ett glas”. Sen gick Erik och jag vidare till “på g”. Där hände det inte så mycket, så vi tänkte gå vidare… Men enligt rapporter var nästa ställe också halvdött, då fick vi för oss att vi skulle ta oss till en fest ute i Söderbykarl (väldigt mycket landet). Fast festen la ner klockan ett, och klockan var halv ett när vi fick för oss det… Så vi bangade.

Istället hittade vi en mysig efterfest med några naturvetartreor. Vår efterfest kan sammanfattas med alkohol, dans, vattenpipa, telefonsamtal, nintendo 8-bitars, försök till sömn i soffa. Vill man sammanfatta det ytterligare, så räcker “kul” bra. Har ett par bilder därifrån, ska ladda upp dem sen…

Igår (lördag) hade starkastföreningen styrelsemöte. Vi kom fram till lite viktiga saker. Men Patrik (dentarg) och Johan (jage) satt mest och pratade om saker jag knappt förstod något av… Om någon är intresserad av protokollet finns det på vår wiki.

På kvällen spelade jag lite “påker”. Jag hade vunnit om jag inte varit så trött… Jag hade mest marker, men jag orkade inte spela längre, och det kändes som om det var värt tjugo kronor att få lägga sig i soffan och vila lite. Petsson vann (petsson: Nöjd nu? Nu har jag nämnt dig…).

Idag gjorde jag inte så mycket… Åt lunch på dånken med Jens och Jenny. Sen gick jag hem och deppade lite över det faktum att jag måste åka tillbaka till Arvidsjaur, aka lapphelvetet.

Nu är det kväll… Nästan natt. Jag har packat det mesta. Ska bara försöka få igen min resväska, kan bli en ganska knepig uppgift.