Quake III vs. Unreal Tournament

*OBS! Det här skrev under en av de mest tragiska perioderna i en människas liv, fjårtisperioden. Jag varnar för – i bästa fall – dålig stavning och – i värsta fall – våldtäkt av det svenska språket. Jag ber också om ursäkt för mina intressen och mitt helt obegripliga beslut att skriva om mig själv i tredje person. *

Tja bok, hej!
okej, jag ska fatta mig kort…

om valet står mellan Quake 3 och Unreal Tournamnet, skit i Quake, Unreal är bättre på alla punkter, tycker jag! Allting är mycket härligare i unreal, hoppa springa, strejfa och så vidare, och så vidare…

Vapne i Unreal rockar fett, till skillnad från de ganska vanliga och oorginella vapnen i Q3, i UT finns det secondary attack oxå, så du kan göra två olika attacker med 1 vapen, fett va?!

Det klart coolaste vapnet i UT är enforcern, det är det första vapnet (det man börjar med), skjut ner en fiende som använder en enforcer, så använder du två stycken enforcer, ser så läckert ut, jag känner mig lite som Neo i Matrix (välfigt bra film, faktiskt!!!) Måste testas…

Fast även om det är båda bra spel, så rockar Counter-Strike mer endå…
(Ni vet CS, moden till Half-Life/Halft-Liv?!)

CYA!!!