Proven avklarade

Jag klarade alla proven. Det känns skönt…

Ikväll blir det middag på resturang, lite måste man faktiskt fira. Egentligen hade jag tänkt gå och boxas lite också, fick lite smak för det på gymnastiken. Det känns ganska skönt att få avreagera sig lite genom att slå på någonting. Håller ju inte på med någon lagsport för tillfället där man kan få utlopp för sina agressioner. Ikväll blir det ingen dock ingen boxning, vissa menar att boxning och middag inte kan kombineras.

Det hade varit ganska skönt med en provfri vecka eftersom vi skrev luftisproven idag, men de var tvingade till att pressa in ett prov i prestanda den här veckan. Men hellre att ha det så än att behöva skriva två prov nästa flygvecka.

Andra orosmoment är våra vanliga skolämnen, de har hamnat lite i skymundan inför luftis och min planering har inte hållt alls. Vi har två vanliga skolveckor kvar, och den sista hade jag planerat att ta lite ledigt på och åka hem. Det verkar inte bli så nu…

Sen orar jag mig lite för mina flygtimmar, 71h för tillfället. Vi ska ha 150h när vi slutar… Jag har knappt fått flyga något alls i höst. Det betyder att jag ska flyga hälften av alla mina flygtimmar på en fjärdedel av utbildningstiden. Matematiskt ser det ganska illa ut.

Men i beräkningarna måste man ta med det betydligt bättre vädret på våren, att man flyger betydligt mycket mer ensam (måste inte stå i “tur” för en lärare) och att det blir längre sträckor man flyger. Jag hoppas verkligen jag hinner klart innan sommaren, det skulle kännas tungt att ta studenten, och sen få åka tillbaka till skolan.