Potter och fusk

Igår såg jag den nya Harry Potter filmen. Jag, tolv andra flygelever, femton föräldrar och en massa barn. Är verkligen Harry Potter en barnfilm?

Jag tycker inte det, jag tycker den är mysigt skitbra. Jag är faktiskt lite avundsjuk på Potter, han får flyga på en kvast. Det är betydligt häftigare än att skumpa omkring i en Cessna 172R.

Sen var alla flyg 3:or nästan tvingade till att skriva omprov på grund av fusk. Men eftersom kollektiv bestraffning är olagligt i Sverige så förvandlades de obligatoriska omproven till frivilliga testprov ganska kvickt.

Vem var det då som fuskade? Det var jag. Jag tänker inte ge några dåliga bortförklaringar eller förklara hur jag “fuskat”. Jag har knappt bestämt mig själv om det jag gjorde var fel. Det som däremot är fel är att två klasser där majoriteten förmodligen inte fuskat ska få skriva omprov. För övrigt tycker jag personalen på flygskolan skött hela situationen ganska osmidigt.

Nu till något roligare. Jag fick en chokladkalender av min mormor idag. Enligt mina chokladbitar är det den tjugotredje… Nej… Tjugofjärde december idag. Helt sjukt vad tiden gårt fort när man har roligt.