No Sleep Competition

![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/02_nscloggo.jpg)
ca 11.00 – De första deltagarna dök upp ca 12.00 – Tävlingen börjar ca 13.00 – 15.30 Lyssnar på musik, spelar spel (och tv-spel). ca 16.00 – Många går och äter middag ca 19.00 – Videokvällen börjar (musik/dvd/nintendo64/prat) ca 00.00 – Går till flygfältet och spelar fotboll. ca 02.00 – Tillbaks hemma hos mig. Grillar korv och spelar spel. Film. ca 04.00 – Några går ut och… hmm… hämtar ved. ca 05.00 – Börjar kolla på Sagan om Ringen och Hannibal. Någon sommnar. ca 09.00 – Går och äter frukost på McDonalds. ca 10.00 – De som är kvar åker hem. Vissa fortsätter tävlingen på eget håll…

Alltså, det är bara de tre första i varje gren som utses… Nästa år måste vi se till att hålla ihop deltagarna bättre efter första dygnet. Det är väldigt svårt att vara vaken när man är ensam och inte har något att göra… Därför tiderna ganska dåliga. VINNARE Alltså, på måndag när skolarna börjar ska det redas ut vilka tider alla hade… Orkar inte ringa runt till alla deltagare i helgen. typ…

Jag vet inte om jag var trött när jag skrev det sista, för sex år senare har jag inget minne av flera grenar. Det jag minns är att pettson och jag vann, men att det var lite diskussioner kring huruvida han somnade eller inte under Sagan om Ringen.

Jag har lagt sidan från tävlingen här och det finns ett par bilder från evenemanget i bildarkivet.
/ ludde, 2008