Lasergame

*OBS! Det här skrev under en av de mest tragiska perioderna i en människas liv, fjårtisperioden. Jag varnar för – i bästa fall – dålig stavning och – i värsta fall – våldtäkt av det svenska språket. Jag ber också om ursäkt för mina intressen och mitt helt obegripliga beslut att skriva om mig själv i tredje person. *

Hej främling!!!

Don Ludde har utklassat i Lasergame, ni som har spelet vet hur skoj det är, ni som inte spelat måste åka och göra det!!! Ni som inte ens har en aning om vad “lasergame kan läsa nedan:
Man drar på sig en väst, oftast får man väla mellan ett läckert röd och en cool grön, man spänner på sig västen, tar upp vapnet som sitter fast i västen och ger sig ut i krig… Det är lite olika från ställe till ställe, på vissa kan man skjuta hur mycket man vill, på andra måste man springa och ladda om, där vi var hade man 6 liv à 20 skott, alltså förlorade man ett liv när man gjort slut på 20 skott, då måste man gå till sin “energizer” och ladda upp sina liv (och få mer skott). Detta är ganska bra då det finns ställen som är väldigt effektiva att leka chicken på… (stå och campa), Sen gäller det att skydda sin bas, om fienden tar över den får de mycket poäng.

Nåja, det var typ regelboken… Nu till Don Luddes insats…
Det var inte så många som var med, bara 6st. Don Ludde började lite halvkasst, blev träffad två gånger, då kom “das killer-machine” igång, oj oj oj vad man klassade, man sprang sidleds genom korridorerna och pepprade ner allt som rörde sig, duckade och tog skydd! Don Ludde skyddade mest sin egen bas, jaja, du fattar nog vad jag menar!!

![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/00_lg1.gif)![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/00_lg2.gif)![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/00_lg3.gif)
Vad var det för motstånd då, jo det var: Patrik “Dentarg” (hemsida), “Isberg” (Dentargs syster!), Don Luddes syster samt två nördar som var typ 10 och 8 år gammla, okej kanske inte det mest skräckingjagande motståndet, 2:a kom Don Luddes syster, resten vet jag inte, kan meddela att man fått höra från min syster hur bra hon var som kom 2:a…

Vill du se resultatet, då kan du kolla här

Slutsats: Bråka inte med Don Ludde

Skjuta sluta med laser sprutan…