Inte så uppdaterad...

Det händer inte särskilt mycket på min blogg.

Det är mest för att jag inte känner för att skriva. Det finns inte så mycket roligt att skriva om just för tillfället.

  • Matematiken går inget vidare, den är nog inte så svår, den är bara “mycket”. Det är roligt när det går bra, men oftast slutar det med att jag kanske löser talet, utan att egentligen ha förstått vad det är jag gjort, om jag nu överhuvudtaget lyckas lösa talen.
  • Skadad är jag också, så jag har inte kunnat spela fotboll på två veckor. En sträckning i baksidan av låret. Jag känner mig som en skadesjuten kråka, och jag vill inte vara en sådan.
  • För övrigt har jag lyckats bli av med min kamera och pappas cykelnyckel också. Kameran tror jag blev stulen på Odenplan, den låg i väskan när jag åkte från skolan och när jag tog bussen hem lite senare låg den inte där… Fast den kan likagärna ha ramlat ur, även om jag inte förstår hur det ska ha gått till…

…men allting är tydligen möjligt. Jag hade pappas cykelnyckel på min/mitt nyckelring/nyckelband. Har verkligen ingen aning om hur den ramlat av, den har suttit fast där i flera veckor.

  • Mitt rum ser förjävligt ut också, men jag orkar inte göra något åt saken. Jag borde införskaffa mer krokar och förvaring för kläder. Om jag orkar.

Nu har jag tagit det mesta av det negativa, så nu börjar jag med de positiva sakerna.

  • Jag har flugit in mig på klubben. Var där i lördags och tog en liten sväng med Börje som checkade ut mig, och sen gjorde jag några starter och landningar på egen hand. Känns skönt att ha det gjort.

Är det någon som vill flyga är det bara att slå en signal till min nya mobil!


Det är den andra nyheten, jag har köpt en ny mobil. En k310i. Väldigt söt och praktisk. Men jag har inte bytt nummer.