Helg

Så här har min helg hemma varit…

Kom hem på torsdagen. Gjorde ingenting. Inte heller på fredagförmiddag. Sen var jag på systemet. Åt middag med familjen på kvällen. Började festa lite hemma hos Lae, efter det åkte vi ner på stan. Tog en cider och snackade lite, hittade en taxi och åkte till Okå (“nattklubb”). Hade roligt, för att vara Okå alltså.

På lördagen gjorde jag inte så mycket på dagen, på kvällen tittade jag på när BKV Norrtälje (a-laget) spelade seriematch. Tråkig tillställning. På kvällen var jag ute hos Jens på Singö, ett väldigt fint ställe. Vi pratade, gick på promenad och badade badtunna. Det var riktigt trevligt.

Åkte hem på söndag förmiddag. Följde med Jonathans lag på bortamatch, de spelade lika. Efter det åkte vi hem och tittade på ytterligare en match, damlaget. De spelade också oavgjort.

På måndagen gjorde jag inte heller någonting, tittade på när b-laget spelade match på kvällen. Petsson gjorde fem mål. Helt sjukt… Vi (petsson, lae och jag) tittade på en film på kvällen. Den var ganska enformig, i slutet tröttnade vi lite och tittade i fem sekunder, sen hoppade vi fram någon minut i filmen. Det fungerade bra, vi kände inte att vi missade något.

Idag (tisdag) gjorde jag inte så mycket på förmiddagen, ett litet arbete i geografi och sen åt jag lunch med jage och kikade lite på hans nya fina dator. På kvällen var jag på fotbollsträning för första gången på ungefär två år. Gick väl ungefär som förväntat, varken bra eller dåligt.

Imorgon åker jag tillbaka till Arvidsjaur. Ska bli... Intressant.