Fotbollscup i skolan

*OBS! Det här skrev under en av de mest tragiska perioderna i en människas liv, fjårtisperioden. Jag varnar för – i bästa fall – dålig stavning och – i värsta fall – våldtäkt av det svenska språket. Jag ber också om ursäkt för mina intressen och mitt helt obegripliga beslut att skriva om mig själv i tredje person. *

I min lilla stad, Norrtälje, där jag bor, i den staden finns det 4 stycken skolor, 3 av dem var med i denna fotbollscup, (Lommarskolan, Roslagskolan och min skola Flygskolan) från varje skola fanns det två lag, själv var man med i lag B, tydligen platsade jag inte i lag A, men eftersom jag var den enda 7:an (ja, jag erkänner jag är 7:a :) som kom med som utespelare ska jag väl inte klaga. (Erik oxå 7:a kom med som målis)

Lag A vann i alla fall, men om de inte gjort det med det laget så hade jag personliget sparkat dera “corats” till vårt kära grannland Norge, så förhandstippade var de…

Vi förlorade första matchen med 1-0 (tror jag) mot Lommarn 1, där många av mina ex. “skolkamrater” spelade, pinsamt :(

Andra matchen vann vi med 3-1 (lr 4-1), övertygande, fast lite tur hade vi, motståndarlaget roslags 1 hade en tjej-målis, som släppte in ett skott från halvaplan…

Tredje matchen (semi), även kallad “doemdags-matchen” var mot Flyg 2, de förhandstippade vinnarna, laget som bestod av en distriktslags spelare som var 84 (men spelade med 83:or), en till som spelade med 83:or, och två stycken 9:or som är ruskigt bra, det såg inte ljust ut (på kameruns avbytar bänk:)
Tja, vi förlorade med ca: 5-2 eller mer, vet inte så noga.

Don Luddes insats då? Inte så super-precis, var väl hyfsad som back, släppte inte förbi någon, förutom när de kom 3-1, och några gånger när de kom 2-1, men inte en dribbling lyckades…