Fotboll och skidåkning

Igår gick jag upp sent, precis som man ska på lov… Hälsade på hemma hos Jage och lämnade en tröja. Sen var jag hos farmor och farfar och fikade.

Åkte med mamma till gymmet på sjukhuset, som hon fixat till. Hon var jättestolt, och det var fint. Mycket finare än tidigare.

På kvällen körde vi “påker”. Första omgången var vi åtta stycken (pappa, Jonathan, Petsson, Erik, Karlsson, Bellan, Andreas och jag), och jag vann den. Första gånger jag vunnit på “påker”. Ganska imponerad av mig själv.

Sen fick vi förstärkning (Sofia, Louise och Martina). Vi spelade bara en kort omgång “påker” medan de andra spelade klart den andra omgången. Ali G var på TV, kanske den sämst-bästa filmen som gjorts.

Efter Ali G började vi titta på Sunes jul, men det var inte så hett. Spelade fotboll i snön istället, det var lite hetare. Avslutade kvällen med att se på Ice Age. Den näst bästa datoranimerade filmen (näst efter Shrek).

Idag sov jag återigen länge, men kring tvåtiden snörade jag på mig ett längdskidspjäxor för första gången i mitt liv och skidade en mil. Kul var det. Lite jobbigt med tekniken bara, men jag försökte härma de andra i spåret… I slutet tyckte jag att det gick riktigt bra. Vurpade bara två gånger. Första gången i en backe, andra gånger råkade jag snubbla över min egen stav… Ganska klantigt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Var ganska festsugen tidigare… Nu känner jag mig mest deppad över att åka tillbaks, men det känns inte som om jag gjort allting jag velat göra på lovet. Något saknas.