Fotboll

Idag var jag på gymmet med Westberg. Måste ladda inför “beach 07″, dessutom måste jag träna upp mitt högerberben så jag slipper skador nästa säsong.

Varken Westberg och jag spelade i söndags, eftersom vi var halvskadade, då vårt lag spelade 3-3 i derbyt mot Rådmansö. Det betydde att vi med en poängs marginal lyckades hålla oss kvar i division fem östra (även känd som champions league light®).

I veckan har jag gjort en liten skum iaktagelse också. Jag brukar oftast sova på bussen, och de tre senaste gångerna när jag vaknat upp har det suttit hyfsat söta tjejer i min egen ålder bredvid. Slumpen? Eller är det för att jag ser så söt ut när jag sover? Min andra teori är att de hellre ville sitta bredvid någon som sover, för att på så sätt slippa prata.

Jonathan och pappa kom hem från Milano igår också. Jonathan var nöjd, han hade fått se Milan spela på San Siro (fast det var bara halvfullt, vilket innebär ~45 000 på läktarna). Han hade också fått ta på någon spelare och sett Kaká, och fått bådas autografer. Han hade också gjort ett mål i en final som mittback.