Fika

Gårdagen blev väldigt fika-aktig. Fikade hela tre gånger igår.

Första fikat var på förmiddagen med Petsson och Emil. Då fikade jag en sockerkringla och två korvar med bröd.

Sen gick vi ner på stan, för Petssons pålitliga bil hade ingen luft i framdäcket. Det löste vi senare genom att låna en “luft-grej” från OKQ8…

Följde med lillebror Jonathan ner på stan, för han skulle köpa julklapp till pappa. Sen fick han en Big Mac & Co, jag var nämligen ansvarig för att han skulle få i sig lite mat idag. Jag vet inte riktigt om McDonalds serverar mat, det går visserligen att äta… Men bajs går också att äta, och det är inte mat.

På kvällen körde jag Jonathan till sin bandyträning, och medan han tränade åkte jag och handlade och hälsade på farmor och farfar en stund. Åkte tillbaks för att se när Jonathans lag spelade match på slutet av träningen. Han gjorde ett mål.

Först fikade jag med mamma och Jonathan på kvällen. Sen ringde Magda, som varit au-pair i England i ett halvår, hon hade kommit hem och hade fikakväll hemma hos sig. Där fikade vi pepparkakor och mjölk. Vi pratade, dansade och spelade spel. Det var riktigt roligt, och när man har kul slipper man tänka på tråkiga saker.

Jag kom hem vid tre… Och innan jag gick och la mig hälsade jag på Jennys (syrrans) nya pojkvän i kalsonger. Jag visste inte om att han var där… (?!)

Sen sov jag fyra timmar, och tog bussen in till Stockholm och St:Görans sjukhus. Där kollade en snäll sjukgymnast hur pass mycket styrka jag förlorat i mitt opererade knä jämfört med det ooperarade. Det var nästan så att det knä jag opererat var starkare, och sjukgymnasten var jättenöjd och tyckte jag hade tränat precis som man ska göra efter en korsbandsoperation. Alltid roligt med beröm.

Nu sitter jag hemma hos Patrik (dentarg) i Täby, ska vara här några timmar, minst. Troligtvis åker jag hem till Norrtälje ikväll med min mormor.