Fest

Igår fyllde Karlsson tjugo. Det måste självklart firas!

Vi åkte hem till Karlsson vid lunch. Innan vi kom dit hade Karlsson och Staffan redan varit på systemet, men med lite snabb matematik insåg vi att ännu en resa krävdes.

Några spännande drinkar senare var vi redo för pulkabacken. Vi gick igenom skogen tills vi kom fram till St:Andrews och Mont Blanc. Fantatiskt fina pulkabackar.

Gick tillbaks och spelade ett parti “påker” och lite mer TV-spel. Jag, staffan och Björklund var hemma en stund och bytte kläder också. Festen hade sin topp kring klockan sex-sju. Sen dog den mer och mer. Karlsson somnade kring nio.

Vi spelade lite mer TV-spel och snackade. Sen gick vi ut i köket och fikade med Karlssons föräldrar. Alla kände att lite nattmat behövdes, så Pettson körde till Statoil.

Sen “hittade” jag och Björklund Sofia på Statoil, och vi gick hem till mig och kollade på film. Jens och Jenny var hemma, en sjuk Louise dök upp också.

Sammanfattningsvis, en lyckad gårdag. Idag ska jag försöka plugga lite, och sen ska lillebror Jonathan firas. Han fyller nämligen tio idag. Födelsedagar innebär chokladtårta, det är bra.

Bilder hittar du i Bildarkivet / Fest / 4JAN06 – K-son tjugo.