Fest

Fortfarande sommar…

Igår sov jag till elva. Gick till Robert, sen köpte vi cider, öl, rostbiff och potatissallad som vi åt i solen. Gick och köpte mjuklglass, spelade brännboll (A-klassen mot B-klassen), vi förlorade med tre poäng. Det ryktas att domarna var mutade…

Grillade med Robert på kvällen (sen anslöt väldigt många andra också), vi två är nog dom mest inkomptenta grillmästarna som världen skådat, och brandförsvaret i Arvidsjaur är väldigt tacksamma över att vi fick ta över en redan färdiguppvärmd grill…

Köttet blev faktiskt riktigt gott, och potatisgratängen blev bara lite bränd i kanterna. Efter grillningen gick jag hem och duschade och bytte om.

Firade att vi skrivit våra sista luftisprov. Jag hade roligt större delen av kvällen, även om slutet blev lite seriösare än vad jag kanske planerat… Vill du se bilder är det bara att klicka på den fina seriesidan jag gjort!

Idag så fick jag den stora äran att hjälpa Tom att städa upp efter festen. Utan att skryta, jag är en jävel på att moppa. Vem sa att sommarjobba på dånken (McDonalds) inte lönade sig?! Sen gick jag mest omkring och låtsades att jag hade sommarlov fram till Bodypumpen. Efter det gick jag hem till Patrik och fortsatte lite på vårt projektarbete.