En måndag

Lite sovmorgon. Sen svarade jag på lite frågor i historian. Hade min redovisning på eftermiddagen. Den var inte så het. Väldigt improviserad. Men vi fick gratis mackor och mjölk. Inte illa.

Badade med Elin på kvällen, och den här gången simmade vi faktiskt fyrtio längder. Inte illa… Dagens grej hände på badhuset… Det fanns inte så många lediga flytsaker. Så när det väl blev en flytsak ledig… Elin var helt enkelt tvungen att ha den, oavsett vad flickor i tioårsåldern också ville. Hon påstår att den andra flickan faktiskt aldrig ville ha flytsaken, men sådant är svårt att se när man kastar sig som en vithaj över sitt byte.

Sen åt jag hamburgare vid elva. Det var min middag. Sen kom Elin hit och tittade på TV med mig fram till två, efter det blev det tre avsnitt av ursäkta röran och en väldigt stilig frisyr.

![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/elin1.jpg)![](http://ludde.starkast.net/site/blogg/elin2.jpg)
Det här med frisyrer ligger i släkten. Farmor och faster är hårfrisörskor. Helt klart brås man lite på dem… Jag kallar den “Tre flätor med folie och en liten slicktwistlugg”, även känd som token.Sen lånade (om man lämnar tillbaka sparken är det lån) jag en spark och skjutsade hem Elin. Sånt händer bara i Norrland…