Den värsta dagen

Igår var nog den värsta dagen någonsin. Det känns så nu.

Kan börja med det positiva, flög mitt första pass i mörker. Ban- och inflygningsljus är ganska häftiga. Det var det positiva.

Det ganska negativa är att jag kuggade mitt första prov. Någonsin. Dessutom tillhörde jag den exklusiva skaran som ännu aldrig kuggat ett flygteoriprov (vi var två i klassen), nu gör jag det inte längre. Det känns tungt.

Men jag får skylla mig själv, och anledningen var väl en kombination av närheten till jullovet, allmän skoltrötthet och längtan att göra något roligt… Omprov efter jullovet.

Det jobbigaste vill jag egentligen inte skriva om, det är lite för personligt. Jag har tyvärr inte en alltför personlig blogg, skriver mest om vad jag gör. Men jag kan säga så här, några kanske tror de vet varför… Men till er, det är inte det ni tror.

Snart är det jullov, det ska bli otroligt skönt… Åker nog hem till Norrtälje på måndag eller tisdag, eller förmodligen kommer jag vara hos mormor i Täby någon dag, för på onsdag ska en doktor titta till mitt knä (korsbandsopererad i somras). Så “hem hem” blir väl på onsdag.