Film och tävling

Jag tror jag klarade tentan i onsdags! Trots att jag inte alls pluggade dygnet runt i två veckor, snarare tvärtom… Men så klarade jag mig med väldigt liten marginal också, om jag nu klarade mig.

Igår var jag hemma hos Patrik (dentarg). Vi åkte in till stan och hämtade ett paket. Om vi säger så här, att åka in till stan vid fyratiden veckan innan julafton är ett inte så smart, inte ur framkomlighetssynpunkt. Jag hittar inte särskilt bra i Stockholm eller, så jag körde lite på känsla…

På kvällen såg vi World Trade Center (film) med Nicolas Cage. Jag hade förväntat mig att han skulle in och ösa i tornen, rädda en massa människor och sen slänga sig ut ur byggnaden precis innan den rasar…

…men icke. Nicolas sitter fast under en massa bråte hela filmen.

Idag började jag dagen med att spela gissa märken, där det gick ut på att nämna flertalet klädmärken ur en annons. Jag vann, två kom Jens och trea Jenny.

Sen ledde jag den spännande tävlingen, vädret. Det gick ut på att gissa högsta och lägsta temperaturer i Sverige, Svanberga och förväntade tempertaturer på julafton i norrland. Det sista och avgörande momentet var lägsta och högsta temperaturen i världens storstäder. Jens och pappa gissade fel med 23ºC, medan Jenny lyckades smyga sig in med en skillnad på 22ºC och vann därmed.

…plus att jag bokade en resa till Innsbruck.