Counter-Strike med dentarg

*OBS! Det här skrev under en av de mest tragiska perioderna i en människas liv, fjårtisperioden. Jag varnar för – i bästa fall – dålig stavning och – i värsta fall – våldtäkt av det svenska språket. Jag ber också om ursäkt för mina intressen och mitt helt obegripliga beslut att skriva om mig själv i tredje person. *

Ja, jag spelade Counter-Strike med “min vän” dentarg! Det här är en sammanfattning som kommer ligga på vår sida (http://come.to/punktse) när den kommer upp, men eftersom sidan är gjord av “vår vån” så tyckte jag det var bäst en kopia kom upp här:

författare: ozo (det är jag:)

tidpunkt: 11 april, kl. 20.30 till 21.30

laguppsällning: ozo [.se], dentarg [.se], [EFF] Nemesis och mimmi.tmuk

typ: träning

bana: csmilita och estrain

historia: Ja, så har en milstople i punktse´s historia skapats, eller rättare sagt en startgrop, för första gången har två punktse medlemar spelat på samma server, de två var ozo och dentarg! Detta var första gången överhuvudtaget som Dentarg! spelade counter-strike, vilket märktes ganska tydligt…

Det första problemet vår vän dentarg! stötte på var att välja lag, när det inte gick att välja lag gick han ut ur spelet. Vad som hände undertiden vår vän var ute ur spelet hade jag ingen aning om det slutade i alla fall med att dentarg! hade satt kommandon på siffer-tangenterna så att det inte gick att välja lag…

Nåja han rättade till problemt så körde vi igång igen, Dentarg! var inne, det gick väl ganska hyfsat för vår vän, han sköt t.o.m ozo med en sunkig liten pistol. Dentarg! rockade fett och sköt ner den erfarne [EFF]Nemesis kallblodigt, irriterat försökte sen Nemesis förklara att de var med i sammalag, dentarg! bad om ursäkt och undrade hur nu över hur man köpte vapen. Efter ha spelat ett tag på csmilita var det nu dags för estrain…

Nu hade alla bytt till samma lag (ovanstående lagmedlemmar), nemesis försökte desperat förklara för Dentarg! vilka som man skulle skjuta på och vilka som man inte skulle skjuta på. Vi bestämde att vi skulle byta server, där vi kunde drilla dentarg! ifred, men eftersom klockan var 21.30 och jag skulle upp tidigt nästa dag så kopplade jag ner, vad som hände sen med vår vän dentarg! & co vet jag inte…