Åre (rolig)

Söndag 25 december
Elin kom och lämnade mina skidor, sen fick hon sin fantastiska julklapp! Jag hoppas alla är lika intresserade som jag av att se Elin gå på en boxningslektion!

Jag vann en omgång på minigolfen. Fast jag fick ta över Sandras poäng när det var två hål kvar, och hon ledde med ungefär åtta slag. Andra omgången kom jag på delad sista plats med Lännevall.

Första omgången på bowlingen kom jag sist. Andra omgången näst sist. Men det var fina färger och roliga ljus…

Måndag 26 december
Jonathan och jag vurpade i liften. Vi hakade fast i varandra på något sätt. Sen stod det en massa folk och en skylt i vägen, och vi kunde inte riktigt stanna så som vi ville. Jag valde skylten. Ganska passande att åka in i “stanna ej här”-skylten.

Tisdag 27 december
Hade bestämt med Magda att vi skulle åka idag. Hon hade varit ute igår så hon dök upp i backen halv två. Sen åkte hon tre åk, sen var det helt enkelt för kallt, så hon gick in till värmestugan…

På kvällen skulle vi titta på vår släkting som skulle spela på en klubb/bar/café. Vi satt där från klockan nio. Sen dök han upp vid halv tolv, lite halvdragen. Fick lite dricka gratis, och sen spelade han gitarr tre låtar tillsammans med någon från Teddybears. Man hörde knappt att han spelade för musiken från ljudanläggningen var så hög. Vi hade förväntat oss något slags uppträdande, som han gjort tidgare. Men icke… Men han fick tusen spänn för besväret och några gratis drinkar. Inte illa.

Onsdag 28 december
Intresseklubben informerar att jag vurpar i snitt 1,8 gånger per dag.

Torsdag 29 december
Gjorde veckan värsta vurpa. Någon kille framför gjorde (enligt mig) en olämplig sväng. Jag lyckades missa killen, men åkte över “baksidan” av hans skidor. Tappade balansen. Gjorde två frivolter, en piruett och avslutade med en halv mollbergare. Sen fick jag gå upp för backen och hämta mina skidor, stavar, mössa och skidglasögon på vägen…

På eftermiddagen krossade jag allt motstånd i Need for Speed underground 2 på gamecube (motståndet var Erik och Lännevall).

Fredag 30 december
Var vid Olympia fem minuter före liften skulle öppna. Men den öppnade inte, för det blåste för mycket. Asdrygt att gå till nästa lift med pjäxor och i motvind.

Skulle åka lite med Anna idag. Hon hade sagt att hon var där när liften öppnade och när den stängde. Det stämmer nog, hon var där när den öppnade. Åkte tre åk, sen var hon lite kall och sjuk. Åkte hem. Sen åkte hon säkert tre åk innan liften stängde också.

Erik gjorde mat idag. Pasta och korv. Den var ljummen… Men med en massa ketchup var det helt okej. Han är ungefär lika bra på matlagning som på att åka snowboard.

Vi hade kul när vi firade lilla nyårsafton… Men jag har haft mycket roligare för 120 kronor. Det var mest alla brats som drog ner stämningen lite. De borde finnas någon slag kvot för dom i Åre. Typ när man nått maxgränsen ska de inte släppa in fler.

Lördag 31 december
Idag tog Erik nytt rekord när det gäller att ta sig från toppen av åreskutan och ner. Jag tror aldrig förr någon har tagit sig ner på så lång tid, och ändå försöka ta sig ner på så kort tid…

Erik tyckte vi skulle äta köttbullar och potatissallad till nyårsmiddag. Men det var ju trots allt nyårasfton, så jag var tvingad till att kräva lite rostbiff.

Spelade Zelda – Windwaker mest hela kvällen. Ett bra spel det där… Sen gick vi till torget och såg på fyrverkerier. Elin drack cider och bafusin. Vi gick ner och önskade Lännevall gott nytt år också, han jobbade till 3-4 den natten.

När vi kom hem igen lyckade jag spöa den första bossen på Zelda!

Söndag 1 januari
Intresseklubben informerar att jag sänkt mitt vurparsnitt till 1,6 gånger per dag.

Måndag 2 januari
Körde in i en pinne idag. Sikten på skutan var skitkass, såg ingenting. Så jag åkte in i ett gupp, och ett gupp till. Sen studsade jag vidare in i en pinne. På vägen gjorde jag en ett-trettiofem, knepigt trick.

Hemma så la jag ner mitt underställ i två platspåsar och förseglade dom. Understället lär klassas som ett kemiskt vapen vid det här laget.

På vägen till tåget köpte vi pizza. Dyraste pizza jag köpt… Men den var god och pizzerian var stilig. Så det var väl värt det.

På tåget såg vi två filmer (bla Napoleon Dynamite, helt störd…), spelade en omgång backpacker (jag hade vunnit om strömmen inte mongoliserat sig) och snackade med en 82-årig tant. Det var en ganska fin dam…

Hon började med att gnälla som fan på att sätena var skitiga, sen var det varmt, så de stängde av värmen, men då var det fortfarande för varmt. Hon muttrade då något om “Vart är Sverige på väg egentligen?!”. Sen kom vi in lite på arbete, hon hade aldrig jobbat, hon hade ju varit gift!

När vi kom till centralen inhandlade vi så snabbt som möjligt snabbmat på Burger King. Sen öste vi vidare till tekniska och hoppade på bussen till Norrtälje. Erik tappade uppfattningen om tid och rum på bussen…