Information om Tages dop

För att förtydliga, på bilden på inbjudan finns två individer. Båda har relativt mycket hår. Men den hårigaste är Zelda Lundin, hon ska inte döpas. Den lille krabaten till höger är Tage.

Roslagsbro kyrka

Roslagsbro kyrka ligger en mil norr om Norrtälje. Det går väldigt dåligt med bussar på helgdagar mellan Roslagsbro och Norrtälje, så bil är ett måste. Det finns en stor parkeringsplats utanför kyrkan.

Grilla utomhus

Sockenstugan, där vi ska grilla, ligger ett stenkast från Roslagsbro kyrka. Om vädret tillåter tänker vi grilla och äta korv utomhus. Fikat serverar vi inomhus. Är vädret kasst får farfar Lennart stå ensam och grilla utomhus så äter vi andra korven i värmen inomhus. Vi kommer servera "vanlig" korv (roslagsgrill) och korv utan kött (Cabanossy).  Det kommer även finnas enstaka hot dogs (för barn och hundar).

Dresscode

Kom som du är (?). Men med tanke på grillning och att vi kommer vara en del utomhus så föreslår vi att ni lämnar fracken / finkosytmen / balklänningen hemma. Utan ta på er något som är mer kompatibelt med ketchup-, senapsfläckar och rök. Om jag ska försöka mig på att ändå ange en klädkod så chansar jag på finare vardag eller vårdad klädsel med en liten touch av friluftsliv.