Netflix-Annika

Netflix kundservice

Ditt problem är: Under "kan laddas ner" listas det filmer som jag inte kan ladda ner.

Du chattar nu med: annika

Netflix annika
Hej!
Ska hjälpa dig kika på detta :) På vilken enhet ser du det här?

Du
Windows 10, Netflix-appen.

Netflix annika
Ok, de har en nedladdnings-pil på titeln? Och vilken titel är det du inte kan ladda ner?

Du
Jag klickar på menyn uppe till vänster, och direkt under kategorin "hem" finns "kan laddas ner". Så listas massa filmer, Bla The hateful eight. Klickar man på alla andra filmer blir det "min lista" "betygsätt" och "ladda ner".På The Hateful eight finns ingen ladda ner-knapp. Inte på någon pirates-film heller.

Netflix annika
Och ska kolla uppd etta

Netflix annika
Ser inte att vi har dem tillgängliga för nedladdning. Om du söker på "downloadable" i appen ska du få fram vilka titlar som finns tillgängliga för nedladdning. Kan du göra det och se om det finns en ladda ned-knapp på de du får upp där

Du
Jag får i princip bara upp serier. 42 st titlar får jag upp. Alla kan jag ladda ner.

Netflix annika
Yes :)
Det är de vi för tillfället har tillgängliga för nedladdning.

Du
Det stämmer ju inte, skulle tippa på att alla filmer som listas under "kan laddas ner" kan också laddas ner. Förutom de två jag nämnt då.

Netflix annika
Ett ögonblick, ska se om det är något som buggar kanske

Du
"Kan laddas ner" får jag upp massor med titlar. Och det är ju inte så att ni bara har 42 titlar som är tillgängliga för nerladdning. Jag använder funktionen varje vecka då jag åker mycket tåg. Och under "kan laddas ner" har jag tidigare kunnat ladda ner alla titlar.

Netflix annika
Vi har aldrig haft alla titlar tillgängliga för nedladdning, det kan vara 42 stycken precis som du säger.

Du
Jag hittade en till nu när jag klickade runt lite, någon film som hette Black Site Delta.

Netflix annika
När jag söker här på nedladdningsbara titlar får jag inte upp de filmer du pratar om, det betyder att vi inte har dem tillgängliga för nedladdning för tillfället. Kollat både via pc och mobil, får upp exakt samma titlar varje gång och det är 42 stycken.

Du
Så du menar att Netflix bara har 42 titlar tillgängliga för nerladdning?

Netflix annika
Yep! Det stämmer :) Det är såhär att alla produktionsbolag sätter sina limits på vad som får finnas som nedladdning och inte. Warner Studios t.ex brukar vara ganska snälla med det där och erbjuda lite mer än vad t.ex Universal gör. Det är ingenting vi på Netflix bestämmer över, det beror helt på vilka licenser vi får köpa av dem och inte.

Du
Allt Netflixproducerat innnehåll går att ladda ner. Det är ju betydligt mer än 42 titlar. Hur tänker du? Jag har minst tio filmer jag kan ladda ner bara under kategorin komedier.

Netflix annika
Allt Netflixproducerat äger vi licenserna till. Därför kan vi erbjuda Nedladdning på de produktionerna. Så funkar det :)

Du
Är du en bot eller bara okunnig?

Netflix annika
Vill du att jag hjälper dig med något gör jag gärna det men ska du vara otrevlig så stänger jag chatten här och nu.

Du
Vi kan vara överens om att ni har fler än 42 titlar som kan laddas ner i alla fall?

Netflix annika
42 är de vi har.

Du
Jag åker som sagt tåg varje vecka och brukar ladda ner filmer. När jag klickar på "kan laddas ner kategorin" i min app så är 97% av materialet jag får upp tillgängligt för att ladda ner.

Du
Men det jag säger är att ni har någon bugg, för i enstaka fall så listas filmer som inte går att ladda ner. De tre exempel jag har är "The hateful eight", "Black Site Delta" och en Pirates-film.

Netflix annika
Jag kan kolla med våra tekniker om det är någonting som bugger i windows 10-appen i så fall om du har tid att hänga kvar lite. för där ska bara finnas 42 titlar.

Netflix annika
De kommer antagligen vilja att du skickar en bild på att dessa titlar som inte går att ladda ner ligger i ladda ner-kategorin.

Du
Jag har tagit skärmdumpar. Och vad har du fått det här med 42 titlar från?

Netflix annika
Bra, ska försöka få tag på teknikerna så länge. När jag söker på "downloadable" får jag upp 42 titlar. Min supervisor får upp detsamma.

Netflix annika
När jag söker på de titlar du angav ser jag att de inte går att ladda ner.

Du
Nej, precis. Det är ju exakt det som är problemet. Jag vill inte att sådana ska listas när jag klickar på "kan laddas ner".

Netflix annika
Därför ska jag försöka få tag på teknikerna i USA så du kan skicka din skärmdump dit så de kan fixa detta.

Netflix annika
Det verkar dröja lite.. om du vill kan du hänga kvar, annars kan du skicka din skärmdump till tr@netflix.com så kommer jag se till att de kollar upp detta asap.